Prefața meciului Șoimii Pîncota – UTA. ”Un derby al Aradului”

/media/stiri/0/3/105/big/prefata-meciului-soimii-pincota-uta-un-derby-al-aradului.jpg

Tabăra roș-albă revine în arenă mâine dimineață, pentru penultima etapă a sezonului regulat al ligii secunde. UTA e implicată în derby-ul Aradului, programat să înceapă la ora 11,00 în fieful Șoimilor Pîncota.

Alb-negrii din Podgorie au pierdut dramatic, în prelungiri, meciul de la Râmnicu Vâlcea. Tot în Zăvoi au rămas fără doi jucători importanți, juniorul Pirtea și Dragalina, amândoi eliminați. Roland Nagy rămâne însă la părerea că asemenea întâlniri au darul să-i facă pe toți să dea tot ce au mai bun: ”Miercuri, Pîncota a pierdut matematic șansa de a accede în play-off, a avut de suferit atât ca rezultat cât și ca jucători suspendați. Dar e un derby județean, iar cei care îi înlocuiesc pe cei absenți își doresc să profite de acest meci și să câștige contra noastră”.

Antrenorul principal al UTA-ei a indicat clar obiectivul băieților săi: ”Să avem reacție după o înfrângere greu de digerat. Fotbalul ne dă șansa să remontăm, din punct de vedere al rezultatului, ce a fost miercuri. Dorința noastră e să câștigăm și să avem un final, sâmbăta viitoare, pozitiv. Vrem șase puncte în aceste ultime două meciuri ale sezonului regulat, apoi să fim cât mai deciși într-un play-off cu jocuri tari și puternice. Sunt convins că ne ridicăm la nivelul acestui lucru”.

În tur a fost 2-0 pentru UTA, goluri Cipri Rus și Sorin Strătilă. Despre o nouă întâlnire cu Ionuț Popa, Roli Nagy a afirmat: ”L-am avut antrenor, apoi am avut onoarea să colaborez și să muncesc lângă el, învățând foarte multe. Nu e ceva nou, e o întâlnire plăcută, nu am niciun orgoliu în plus. Îmi doresc să câștig fiecare meci. Nu e ceva special, deși se poate scrie și vorbi mult pe temă. Sunt tot trei puncte în joc, cred că e important e să primeze fair-play-ul, iar spectatorii care vin la joc să fie mulțumiți de ce văd pe teren. Respectul a fost și rămâne pentru Popa Ionuț cum a fost și până acum”.

Celelalte meciuri ale etapei a XXV-a (sâmbătă, 26 martie): Olimpia Satu Mare – FCM Baia Mare, CS Mioveni – FC Caransebeș (3-0), Universitatea Cluj – Metalul Reșița, Gaz Metan Mediaș - FC Bihor (3-0), Unirea Tărlungeni – Chindia Târgoviște (ora 11,00), CSM Râmnicu Vâlcea – FC Brașov (ora 13,00).

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri