Preliminarii Elite / Juniorii U19 și U17, victorioși la Orăștie

/media/stiri/0/4/319/big/IMG_4610.jpg

Echipele UTA-ei de juniori U19 și U17 s-au întors victorioase din deplasarea de la Orăștie.

Prima care a intrat pe terenul „Dacia“ a fost echipa U19, antrenată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi. A fost un meci în care adversarii nu au pus probleme echipei arădene, scorul final, 0-8, fiind mai mult decât elocvent.

În prima repriză, UTA a marcat de cinci ori. În minutul șapte Obrad centrează și Nagy înscrie. După alte șapte minute Obrad execută bine o lovitură liberă de la 20 de metri, 0-2. În minutele 25 și 30 iese la rampă Gruiescu care înscrie din pasele lui Petcuț și Frai. Ultimul gol al primei reprize îl marchează Sabău, în minutul 33, după o fază începută tot de el și filtrată pe la Gruiescu și Petcuț.

După pauză, Sabău reia festivalul golurilor din pasa lui Obrad. În minutul 63 nou intratul Stan pătrunde printre fundașii adverși și marchează pentru 0-7. Ultimul gol al partidei îi aparține lui Onuțan, care în urma unei învălmășeli în careul advers prinde un șut de la 12 metri, la colțul lung.

UTA U19: Debre - Harasemiuc, Dardai, Onuțan, Frai, Gruiescu, Sabău, Obrad, Morar, Nagy, Petcuț.
Au mai jucat: Stan, Covaci, Tudor, Tocu, Lazăr.
Rezervă: Iucie.
Au marcat: Nagy (7), Obrad (14), Gruiescu (25, 30), Sabău (33, 51), Stan (63), Onuțan (80).

Tot în acest meci și-au făcut debutul și ultimele două achiziții, Dardai, un orădean de la CFR Cluj, și Tocu, de la LPS Sebeș. Ambii sunt născuți în 2001, acoperind astfel cerințele FRF. De menționat că Zamfir și Creța s-au antrenament cu echipa mare.


A doua partidă i-a avut ca protagoniști pe copii de la U17, antrenați de Mircea Aslău, care au reușit să câștige cu 3-0. A fost un meci destul de ușor pentru utiști, veniți după acel egal nebun de la Timișoara. Merca a marcat singurul gol din prima repriză, după ce în minutul zece a driblat trei adversari și a șutat pe sub portar. După opt minute de la reluare Turc bate bine un corner, iar adversarii își bagă mingea în poartă. Scorul final îl stabilește Vulturar, care cu un șut de la 20 de metri cu piciorul stâng trimite mingea în vinclul porții adverse.

Urmăritoarea ASU Politehnica Timișoara a câștigat și ea, 1-0, la Sebeș.

UTA U17: Manea - Rîpaș, Irimia, Găină, Căciulă, Turc, Vulturar, Merca, Moldovan C., Jula, Gădărici.
Au mai jucat: Cleuță, Nădăban, Măcean, Suciu și Moldovan B.
Rezervă: Iucie, Palea.
Au marcat: Merca (10), autogol (48), Vulturar (54).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri