Preliminarii Elite U17 / LPS Sebeş - UTA Arad 0-3

/media/stiri/0/4/330/big/IMG_4740.jpg

UTA U17 se întoarce victorioasă din deplasarea de la Sebeș, Alba. Copiii antrenați de Mircea Aslău au învins cu scorul de 3-0 echipa din localitate. A fost un meci fără istoric în care jocul a curs într-o singură direcție. Primul gol a venit în minutul 15 atunci când Aslău a centrat puternic în fața porții și Vulturar a pus latul. În minutul 22 Jula trimite un șut violent care merge sub bara gazdelor. Vulturar își trece în cont dubla când în minutul 68 înscrie cu un șut la colțul lung de la 18 metri.

UTA: Iucie - Irimia, Turc, Căciulă, Găină, Vulturar, Cocriș, Aslău, Jula, Moldovan C., Gădărici.
Au mai intrat: Cleuță, Moldovan T., Nădăban, Miclea, Merca.
Rezerve: Manea, Palea.
Au marcat: Vulturar (15, 68) Jula (22).

„Meciul a curs într-o singură direcție. Singura problemă a fost starea deplorabilă a gazonului. Țin să-i felicit pe copii pentru ceea ce au reușit până în acest moment. Le-am transmis că trebuie concentrare maximă și au dat dovadă de caracter și încet, încet ne atingem obiectivul fixat. Băieții sunt montatați să câștige și ultimul meci din cadrul acestor preliminarii“, a declarat la finalul partidei Mircea Aslău.

Tinerii utiști dispută duminica viitoare ultimul meci din cadrul Preliminariilor Ligii Elitelor U17, în compania echipei CS Hunedoara.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri