Preliminarii Elite U17 / UTA - LPS Sebeș 2-0

/media/stiri/0/4/301/big/IMG_4767.jpg

În al doilea meci al zilei UTA U17 a întâlnit, de la ora 18:00, juniorii de la Sebeș. A fost un meci tranșat în prima repriză, atunci când copiii antrenați de Mircea Aslău au înscris de două ori.

Primul gol a venit în minutul 13 din gheata lui Vulturar. Urcat lateral stânga, acesta a prins un șut în cros senzațional, de la 30 de metri, în vinclul porții adverse. Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, Jula face un pressing ridicat, deposedează portarul și înscrie pentru 2-0.

În partea a doua au intrat și Moldovan T., Cleuță, Miclea și Nădăban. Scorul s-a menținut, UTA având probleme la finalizare. La finalul partidei adversarii au ratat șansa unui gol, din poziție de unu la unu cu portarul Iucie.

UTA: Iucie - Găină, Maier, Rîpaș, Turc, Vulturar, Merca, Aslău, Jula, Gădărici, Nicoară.
Au mai jucat: Moldovan T., Cleuță, Miclea, Nădăban.
Rezerve: Manea, Irimia.
Au marcat: Vulturar (13), Jula (36).

„M-am așteptat la un adversar dificil, mai ales că au pierdut la Poli la ultima fază. O echipă cu talie bună care totuși, per total, nu ne-a pus probleme. Nouă ne-a lipsit concentrarea la finalizare. Miercuri ne așteaptă un meci dificil la Hunedoara, iar sâmbătă ne deplasăm la Timișoara pentru derbiul cu ASU“, a declarat la finalul partidei Mircea Aslău.

ASU Poli, contracandidata UTA-ei la accederea în Liga Elitelor U17, are un parcurs identic cu cel al echipei noastre, câștigând cu 1-0 meciul cu CS Hunedoara. Cu trei victorii și un egal UTA este pe primul loc în seria a 16-a, având un golaveraj mult mai bun față de cel al rivalilor din Banat.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri