Preliminarii Elite U17 / UTA - Poli 1-1

/media/stiri/0/4/281/big/IMG_4560.jpg

În al doilea meci disputat astăzi pe terenul din Sânnicolaul Mic, de la ora 18:00, copiii antrenați de Mircea Aslău au reușit o remiză, 1-1 în compania juniorilor U17 de la ASU Poli Timișoara. În prima parte nu putem consemna mari realizări, poate doar observația că adversarii au avut o posesie mai bună. Cu toate acestea, la pauză scorul a rămas alb.

Jocul s-a echilibrat în partea a doua, dar cei care marchează sunt timișorenii, în minutul 60, după o bâlbă a utiștilor în propriul careu. A fost momentul de trezire al elevilor lui Aslău, care au luat cu asalt poarta adversă. Oaspeții au căzut fizic, apelând la multe faulturi pentru a opri șarjele utiste. La o astfel de fază Kuhn de la oaspeți vede al doilea galben, , iar sorții surâd UTA-ei. S-au irosit cinci, șase ocazii, de două ori poliștii respingând de pe linia porții. Echilibrul în teren se restabilește în minutul 82, când Râpaș este eliminat pentru cumul de cartonașe. Cu toate astea golul egalizator cade după puțin timp: șut Cocriș și Maier deviază cu capul în vinclu. Meciul a devenit tot mai încrâncenat, Cocriș la rândul său fiind eliminat în prelungirile partidei. Oaspeții au fost avertizați de șase ori, având un eliminat.

Din seria UTA-ei U17 din cadrul Etapei Preliminare fac parte ASU Poli Timișoara, CFR Simeria, LPS Sebeș, Dacia Orăștie și CS Hunedoara.

UTA: Iucie - Căciulă, Turc, Merca, Râpaș, Maier, Cocriș, Vulturar, Gădărici, Jula, Moldovan C.
Au mai jucat: Moldovan B. (63), Nicoară (69), Aslău (80).
Rezerve: Manea, Găină, Palea, Nădăban.

„Le-am spus de la început copiilor că ne va aștepta un meci greu. Am jucat contra unei echipe care anul trecut a fost campioana României la categoria ei de vârstă. Cu puțin noroc și dacă evitam greșeala de la gol, eu zic că meritam victoria, mai ales că am avut multe ocazii de a marca“, a spus la finalul partidei Mircea Aslău.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri