Preliminarii Elite U19 / UTA - Poli 2-1

/media/stiri/0/4/280/big/IMG_4387.jpg

Juniorii UTA-ei au disputat astăzi prima etapa din cadrul Etapei Preliminare a Ligii Elitelor U17 și U19. Adversari au fost juniorii rivalei ASU Poli Timișoara.

În primul meci disputat de la ora 16:00, juniorii U19, conduși de pe margine de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi, au învins echipa din județul vecin. UTA a deschis scorul în minutul 20, atunci când Teodorovici a trimis o pasă lobată, iar Gruiescu a marcat cu capul peste portar. Scorul primei reprize a rămas 1-0, în ciuda numeroaselor ocazii irosite de utiști.

În repriza a doua meciul s-a mai echilibrat, poliștii reușind egalarea în minutul 55, în urma unui contraatac. Antrenorii UTA-ei au făcut însă o mutare câștigătoare, introducând-ul în teren pe Obrad, care a reușit în minutul 83 să marcheze golul victoriei După un aut de pe partea dreaptă, Petcuț prelungește cu capul o minge în careul advers, iar Obrad înscrie în plasa adversă.

UTA U19 face parte din seria 16 a Etapei Preliminare, alături de ASU Poli Timișoara, CFR Simeria, LPS Sebeș, Dacia Orăștie și CS Hunedoara. Echipa de pe primul va merge mai departe în Liga Elitelor.

UTA: Creța - Popa, Sabău, Onuțan, Tudor, Nagy, Moraru, Teodorovici, Covaci, Gruiescu, Petcuț
A mai jucat: Obrad.
Rezerve: Debre, Stan, Frai, Mohaci, Gabrilă.

„A fost un meci destul de dificil din prisma faptului că nu cunoșteam echipa adversă. De asemenea nou veniții în cadrul echipei nu au reușit încă să se acomodeze foarte bine, pregătirea fiind destul de scurtă. Mă bucur că am reușit să câștigăm deși scorul nu indică realitatea din teren“, a menționat la finalul partidei Costel Bogoșel.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri