Prima echipă salută calificarea juniorilor în finala Cupei României

/media/stiri/0/3/634/big/copaci_codru_rosu.jpg

Ieri a fost zi frumoasă pentru utiști, care s-au bucurat pentru reușita echipei Under 19: băieții pregătiți de Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin au învins CFR Cluj în a doua manșă a semifinalelor competiției și se pregătesc să joace finala în compania celor de la Viitorul Constanța.

Finala e și o reeditare a Supercupei României din sezonul trecut, pe care roș-albii au câștigat-o cu un spectaculos 5-4. ”Nu cred că e întâmplător că ne întâlnim din nou, cred că spune multe despre viziunea fiecărui club. Ca și noi, Viitorul pune accent pe tineri”, a remarcat directorul general utist Codru Grădinariu.

”Trebuie să-i felicităm pe băieți, e un merit mare să joci finala în deschiderea Cupei României, e un prilej bun pentru băieți să evolueze și să-și demonstreze valoarea. Sper să-și păstreze trofeul, e foarte important pentru ei și pentru club”, a precizat Laurențiu Roșu.

”Ne bucurăm că am ajuns din nou în finală, vrem să câștigăm și acum. E o finală importantă pentru noi și pentru club, suntem fericiți că suntem aici. E o motivație în plus să jucăm în deschiderea finalei Cupei, vor fi mulți ochi de fotbal care așteaptă să facem un meci bun, sperăm să ne impunem!”, a punctat Paul Copaci, fotbalistul al cărui gol tranșa în favoarea UTA-ei prima confruntare cu CFR Cluj.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 24-04-2018,    Meciul urmator

VS

24-04-2018 17:00

Stadion: ”Otto Greffner” Șiria

Parteneri