Prima etapă pentru juniorii Academiei UTA în Liga Elitelor și Campionatul Național

/media/stiri/0/4/638/big/IMG_3201.jpg

Echipele de juniori mari ale Academiei UTA și-au început astăzi parcursul în noul sezon al Ligii Elitelor U17 și U19, respectiv Campionatul Național U16. Tragerea la sorți a făcut ca prima etapă să fie în deplasare, la Cluj, contra juniorilor de CFR și „U“.

***

Campionatul Național U16, etapa 1: CFR Cluj - UTA 0-3 (0-3)

În primul meci al zilei, de la ora 10, UTA U16 a dat piept cu CFR Cluj. Copiii îndrumați de Dinu Donca, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi au reușit o victorie clară, 0-3. În minutul 5 Mare execută o lovitură de colț, portarul advers scapă mingea, iar Șerengău urmărește și marchează. După un sfert de oră, același Mare are o acțiune pe cont propriu, centrează în careu de unde Mihai trimite mingea la colțul lung, cu capul. Ultimul gol al partidei este marcat în ultimul minut al reprizei de către Ciubăncan, după o pasă în fața porții a lui Babiciu.

UTA: Blaga - Varga, Opriș, Popescu, Pele, Șerăngău, Sarkozi, Mare, Mihai, Babiciu, Ciubăncan.
Au mai jucat: Brândă, Tod, Vale, Cohuț.
Au marcat: Șerăngău (5), Mihai (18), Ciubăncan (40).

***

Liga Elitelor U19, etapa 1: U Cluj - UTA  1-1 (0-1)

După masa, de la ora 16, UTA U19, antrenată de Sandu Gaica și Adi Ungur, a întâlnit pe U Cluj. A fost o partidă echilibrată în urma căreia jucătorii Academiei UTA se puteau întoarce acasă cu toate punctele. Golul UTA-ei a fost marcat de Gavrilă în minutul 28. Lejeritatea cu care au fost tratate numeroasele faze de atac a făcut ca scorul final să fie 1-1, clujenii egalând în minutul 78.

UTA: Opric - Haloș, Dardai, Pascu, Mohaci, Truță, Cocriș, Rădulescu, Merian, Gavrilă, Jula.
Au mai jucat: Boștină, Paunchici, Vidican.
Rezerve: Blaga, Răzban.
A marcat: Gavrilă (28).

***

Liga Elitelor U17, etapa 1: U Cluj - UTA 2-1 (0-1)

În ultima partidă, UTA U17 a pierdut în fața celor de la U Cluj, 2-1. Au fost două reprize total distincte, în prima parte elevii lui Dinu Donca și Radu Mărginean fiind cei care au condus ostilitățile. În minutul 7 Rotea a pus presiune pe fundașii adverși, a recuperat mingea, iar din poziție de singur cu portarul a marcat. Au urmat multe faze bune de a mări diferența, dar lipsa concentrării la finalizare a făcut ca scorul la pauză să fie doar 0-1. Clujenii au ieșit mai motivați de la cabine și au egalat în minutul 60. În minutul 75, în urma unei lovituri libere, adversarii UTA-ei preiau conducerea, 2-1 fiind și scorul final.

UTA: Roșca - Popa, Bortiș, Blaga, Puta, Pătlăgică, Mercioiu, Sterciuc, Borcea, Maxim, Rotea.
Au mai jucat: Măgulean, Dănilă, Andrieș, Onișor.
Rezervă: Rigo.
A marcat: Rotea (7).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri