Racing Bike Shop devine partener al UTA-ei

/media/stiri/0/3/337/big/racing_bike_shop.jpg

Avem plăcerea să vă anunțăm că firma GoodRide by Racing Bike Shop a achiționat unul din pachetele Bronze, pachete încă disponibile.

De aproape 5 ani, echipa GoodRideby Racing Bike Shop propune locuitorilor din regiune un stil de viață sănătos, bazat pe sport și bună dispoziție, implicându-se într-o serie de proiecte care facilitează interacțiunea directă cu iubitorii de biciclete. Notorietatea magazinului și a brandurilor din portofoliu obligă firma la servicii impecabile atât pentru începători cât și pentru marii iubitori de activități cicliste.

Modernizarea unui centru urban, dorința de a ne crește copii într-un mediu mai curat, depinde, dincolo de eforturile edililor, de fiecare dintre noi. Așa cum UTA este a tuturor arădenilor, așa și Aradul este al nostru, al tuturor, iar responsabilitatea de a-l transforma într-un oraș și mai verde ne revine fiecăruia dintre noi. În acest context, persoanele care fac parte din clubul UTA au posibilitatea de a se deplasa cu bicicletele puse la dispoziție de Racing Bike Shop Arad. Atât la biroul nostru, cât și în incinta stadionului Motorul, vom amenaja un spațiu pentru parcarea în siguranță a bicicletelor.

Această colaborare este o invitație, o provocare, pentru suporteri și nu numai, de a folosi bicicleta, de a renunța la sedentarism, de a trăi mai sănătos, de a avea și o perspectivă ecologică față de transportul urban. Îi invităm pe toți cei care au nevoie de un imbold să ne urmeze exemplul!

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri