Reacția lui Costel Bogoșel după UTA – Gaz Metan Mediaș

/media/stiri/0/4/195/big/IMG_1719.jpg

Meci spectaculos și cu ritm bun, în această după-amiază, între UTA și Gaz Metan Mediaș. Puștii de pe Târnava Mare au oprit echipa noastră din drumul spre finala Campionatului Național Under 19 după loviturile de departajare, asta după ce la sfârșitul celor 90 de minute scorul era egal, 1-1. Execuțiile lui Jorza și Frai au fost parate de portarul Mediașului, în vreme ce Gazul a greșit o singură dată.

”S-a ajuns la loteria loviturilor de departajare după un meci echilibrat, cu ocazii de o parte și de alta. Poate că ei au avut câteva situații mai clare decât noi, au beneficiat, din câte am înțeles, și de câțiva jucători care joacă la Liga a III-a, probabil a contat foarte mult ca factor psihologic în încrederea lor. Am reușit să egalăm după ce am fost conduși, am dus meciul mai departe, au mai apărut situații. La unsprezece metri, asta este, nu îi condamn pe jucătorii care au ratat. Au ratat jucători mari, asta e viața, așa e fotbalul. Am fi dorit foarte mult să jucăm finala pe țară, din păcate în acest an nu s-a putut”, a rezumat Costel Bogoșel confruntarea de astăzi.

Tinerii utiști păstrează amintirea unui traseu excelent în CN, unde au avut victorii pe linie în seria lor. Bogoșel mărturisește că mai are o dorință: ”Rămânem cu un parcurs bun în decursul anului. Sigur că nivelul nu a fost cel mai ridicat, anul trecut fiind în Liga Elitelor, însă cred că măcar doi-trei jucători pot ajunge să joace la un nivel bun, iar atunci munca noastră va fi încununată”.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 22-02-2020,    Meciul urmator

VS

22-02-2020 11:00

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri