Reacția lui Cristi Todea după Ripensia – UTA

/media/stiri/0/3/975/big/IMG_8046.jpg

Roș-albii se întorc cu singur punct de la Timișoara, după un meci în care Hlistei a lovit de două ori bara, au scăpat de o lovitură de pedeapsă, iar în prelungiri același Hlistei a ratat din careul mic.

”Am reușit să obținem doar un punct. E destul de puțin pentru noi, la cum a decurs meciul. În mare măsură sunt mulțumit de joc, nu și de rezultat. Pe faza ofensivă ne-am creat destule ocazii, am ajuns cu ușurință în fața porții, dar în faza defensivă am făcut niște greșeli inexplicabile. A fost lipsă de comunicare și poate și de concentrare în apărare, la gol, a plecat de la o fază fixă de la mijlocul terenului”, a analizat Cristian Todea.

”Am început destul de slăbuț partea a doua, însă pe final am revenit și puteam câștiga, dacă eram mai concentrați. Am avut foarte multe faze fixe, din păcate nu am reușit să finalizăm. Cred că egalul e prea puțin pentru noi astăzi”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

”Am avut posibilitatea să legăm trei victorii, dacă învingeam acasă Luceafărul. A fost un moment destul de greu pentru noi. astăzi am arătat destul de bine. E foarte important să câștigăm meciul următor”, a conchis Todea.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 29-02-2020,    Meciul urmator

VS

29-02-2020 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri