Reacția lui Cristi Todea după victoria de la Suceava

/media/stiri/0/3/957/big/IMG_7462.jpg

UTA reușește două victorii consecutive în campionatul ligii secunde și se apropie de jumătatea clasamentului. Succesul de la Suceava s-a conturat dramatic, în prelungiri, la capătul unui meci atît de epuizant (aspect dictat și de starea terenului) încât, de exemplu, Alex Manea a avut nevoie de intervenția ambulanței după ultimul fluier, în urma efortului mare depus.

”Ca și meciul de la Afumați, și acesta a fost epuizant, dar, în același timp, foarte frumos. E victoria echipei, victoria băieților, una muncită și meritată pe deplin. Au dat tot ce au avut mai bun și merită toate felicitările”, a punctat Cristi Todea.

Revigorată după infuzia de capital, Foresta Suceava nu mai e victima sigură din primele etape ales sezonului. ”Știam că ne așteaptă un meci greu, a venit și un antrenor tânăr care le-a insuflat entuziasm. Ne gândeam că ne vor aștepta pe contraatac, dar au început cu pressing agresiv. Jucătorii străini din lotul lor sunt destul de buni, Suceava echipă interesantă, dar azi UTA a fost mai bună”, a remarcat antrenorul principal al roș-albilor.

Cele șase puncte câștigate în ultimele runde au ridicat echipa de pe locul retrogradabil. ”Victoria de azi e foarte importantă pentru noi, deși mă deranjează mult că am pierdut la Afumați, aș fi vrut o săptămână cu trei victorii. Cele șase puncte sunt importante, important e să nu ne mulțumim doar cu atât, mai avem destule meciuri până la final, ne dorim să scoatem maxim din fiecare”, a conchis Todea.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 20-10-2019,    Meciul urmator

VS

20-10-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri