Reacția lui Ionuț Popa după ASU Poli – UTA 1-3

/media/stiri/0/4/378/big/IMG_6613.jpg

UTA s-a impus astăzi pe ”Dan Păltinișanu” într-un derby umbrit de dispariția fulgerătoare a celor doi băieți din peluza arădeană.

”Este o victorie care nu mă bucură, pentru că echipa și galeria trec prin momente extraordinar de grele. E victoria jucătorilor în memoria celor doi Bogdani ai noștri. care au pierit în acel teribil accident. Astăzi trebuia să fie în galerie...”, a punctat Ionuț Popa.

Roș-albii au oferit o reprezentație consistentă în primul act, la capătul căruia conduceau cu 2-0, grație dublei semnate Norbert Janos. Conturile puteau fi încheiate înainte de pauză, șutul lui Vădrariu din poziție excelentă a ocolit cu câțiva centimetri bara, apoi ”capul” lui Costin a șters bara transversală.

”Victoria e fără drept de apel, la pauză ar fi trebuit să fie vreo patru goluri diferență în favoarea noastră. Dar repriza a doua, jucătorii noștri au stat fără să tragă aer în piept vreo treizeci de minute și ne-a călărit Poli cum a putut. Ne-am mai trezit și noi pe final”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri