Reacția lui Ionuț Popa după Daco-Getica - UTA

/media/stiri/0/4/271/big/ionut_popa.jpg

Roș-albii s-au înclinat în fața trupei lui Marius Baciu, în runda inaugurală a ligii secunde. Arădenii au început promițător, cu pressing avansat, însă au primit gol la prima fază fixă a amfitrionilor. A venit apoi superba reușită a lui Stănescu și, cu toată orientarea ofensivă din actul secund, UTA a părăsit terenul învinsă.

”Am luat golurile prea ușor, au fost goluri de copii, mai ales primul. Repriza a doua puteam să înscriem noi trei goluri, dar am ratat. Din păcate, echipa nu a avut prospețimea necesară, poate n-am fost obișnuiți să jucăm de la ora 13:00, pe o căldură sufocantă, dar același timp și același teren au fost valabile și pentru adversari. Marile greșeli individuale ale jucătorilor noștri mă îngrijorează mult. Am mers, în repriza a doua, pe cartea atacului, am jucat chiar cu trei atacanți, dar singurul care a convins cât de cât a fost Cipri Rus. Îmi pare rău că n-am putut conta pe Stahl, jucător de viteză, e accidentat, și nici pe Janos, care trebuie să slăbească. Anticipam lipsa de omogenitate, așa a și fost, când doream să pasăm bine sau încercam sau să stăm bine în teren, nu reușeam. Faptul că avem mulți jucători noi demonstrează că avem de lucrat la acest capitol, dar învățăm din greșeli și sperăm să ne atingem cât mai repede scopul”, a sintetizat Ionuț Popa.

UTA a înscris un gol pe terenul celor de la Daco-Getica, Vădrariu a centrat din tușă pentru reluarea în plasă a lui Cipri Rus, însă asistentul Vlase a considerat că mingea ieșise din teren. ”Golul a fost valabil, mi-au spus-o mai mulți care au văzut faza. Era un moment bun pentru noi, fiind minutul 66. Nu știu cum se derulau lucrurile, dar sigur aveam un moral mai bun cu un gol”, a comentat antrenorul utist.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri