Reacția lui Laurențiu Roșu după amicalul de azi

/media/stiri/0/3/516/big/IMG_6003.jpg

Confruntarea cu Gloria Cermei a marcat sfârșitul primei etape din procesul de pregătire hibernală, perioadă intensă, în care antrenorul Laurențiu Roșu a condus chiar și trei antrenamente zilnice.

”Mi-aș fi dorit să câștigăm astăzi, așa îmi doresc la fiecare meci, chiar dacă e amical. Dar am făcut un antrenament destul de bun, am vrut să văd unii jucători pe posturi pe care n-au evoluat până acum. Polgar a fost mijlocaș, pe Copaci am vrut să-l văd fundaș central, pe Muntean l-am băgat fundaș dreapta, să vedem cum evoluează, iar Stahl a jucat atacant. Păcat că n-am câștigat, am avut și acel penalty ratat de Petre”, a comentat ”principalul” utist.

Mâine seară, trupa roș-albă e pe aeroportul din Timișoara, unde zboară cu destinația Valencia. De acolo, un autocar o preia și o duce la Oliva Nova, noul cartier general al UTA-ei pentru următoarele două săptămâni. Pentru stagiul spaniol, Roșu are două amicale stabilite, cele cu Seongam și Dalian Yifang. ”Așteptăm să ne confirme și două echipe din Spania. E clar că ne dorim să jucăm patru meciuri”, a punctat antrenorul.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri