Remiză pentru juniorii Academiei UTA în Liga a 4-a

/media/stiri/0/4/727/big/PIC_9649.jpg

Astăzi, pe terenul ICRTI, de la ora 16, s-a disputat restanța dintre UTA și Păulișana Păuliș, din cadrul etapei a 8-a a Ligii a 4-a. A fost un meci cu două reprize diametral opuse, cu multe ocazii și ratări de ambele părți.

Partida a început abrupt, cu UTA în avantaj. În minutul trei Boștină primește o pasă în adâncime, ia fața fundașului, după care lobează portarul advers. După nici cinci minute, la o fază asemănătoare, Moldovan (foto) scapă singur și face 2-0. Elevii lui Aslău și Petcuț îi domină pe cei din Păuliș, iar în minutul 28 Sfîrlea transformă un penalti și se face 3-0. În ultimul minut al primei reprize D. Popa speculează o eroare în defensiva utistă și marchează pentru 3-1.

În repriza a doua jucătorii de la Păulișana pun stăpânire pe joc. Cele mai periculoase faze au venit din faze fixe, statura utiștilor nefiind un atu în acest meci. Pe acest fond, în minutul 90 Grigorean înscrie pentru 3-2. La ultima fază de joc centralul fluieră penalti pentru oaspeți, decizia fiind lung contestată de staff-ul UTA-ei. În ciuda prestației bune, Manea nu ghicește colțul, iar A. Popa egalează.

UTA: Manea - Miclea, Nădăban, Turc, Cleuță, Negrea, Sfîrlea, Aslău, Răzban, Moldovan, Boștină.
Au mai jucat: Găină, Gădărici, Palea, Mercioiu.
Rezerve: Măcean, Irimia, Brîndușoiu.
Au marcat: Boștină (3), Moldovan (7), Sfîrlea (28).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri