Roland Nagy: ”De acum e care pe care!”

/media/stiri/0/3/158/big/roli_codru.jpg

Play-off-ul Ligii a II-a trece în a doua jumătate, odată cu etapa progamată la sfârșitul săptămânii. UTA primește vizita echipei în fieful căreia tocmai a remizat, FCM Baia Mare. Cu două victorii și trei remize, trupa roș-albă stă pe poziția a doua, la două puncte de liderul Mediaș și la unul în fața Târgoviștei.

”Dorim să începem returul play-off-ului cu victorie. Să vedem și ce se întâmplă, după înfrângerea Mediașului cu Chindia s-a intrat într-un joc de care pe care”, a remarcat Roland Nagy, care a analizat lupta de la vârf: ”Chindia e o echipă valoroasă, nu și-a spus ultimul cuvânt. Și noi am arătat, la Târgoviște și cu Mediaș că avem ceva de spus. Meciurile sunt deschise oricărui rezultat. Chiar și Mioveniul a intrat destul de bine în horă. E prematur să spunem că o echipă e favorizată de programare. Noi știm că sâmbătă vrem să câștigăm, iar la Mediaș va fi care pe care”.

UTA – FCM Baia Mare se joacă sâmbătă, de la 11,00 și, prin vocea lui Codru Grădinariu, clubul arădean transmite un apel suporterilor, acela de a se prezenta din timp la stadion, pentru a preveni situațiile provocate de aglomerație.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri