Roland Nagy face avancronica derby-ului. ”Victoria ne poate duce spre o perfomanță nevisată!”

/media/stiri/0/3/144/big/untitled-16.jpg

Două victorii și un egal reușite de UTA în play-off-ul ligii secunde transformă ciocnirea de mâine în cel mai așteptat moment al primăverii! Roș-albii sunt la trei puncte în spatele Mediașului și transmit că sunt gata să dea totul în lupta pentru prima poziție.

”Știam de la începutul acestui campionat ce se întâmplă la Mediaș. Gazul a retrogradat, menținându-și mare parte din lot, în iarnă au apărut câteva modificări majore atât în lot cât și pe bancă. Are pe bancă un antrenor cu mare experiență, care știe cu ce se mănâncă totul la Mediaș. În play-off a continuat parcursul pozitiv din acest an. E un derby muncit de noi, un joc și o sărbătoare pentru suporterii noștri, se simte entuziasmul și sunt convins că vom avea casa închisă. Am tresărit poate interesele unora care n-au dat de mult pe la stadion prin tot ce am muncit”, e mesajul antrenorului principal Roland Nagy.

Șeful băncii tehnice arădene spune că utiștii s-au obișnuit cu tot ce e în jurul unui asemenea joc. ”E o șansă. Iar presiunea te duce la performanță, jucătorii s-au obișnuit cu ea, au arătat-o chiar în ultimele două jocuri”, observă fostul mijlocaș.

”Un joc așteptat cu mare interes de tot ce înseamnă acest club și minunații noștri suporteri. Vrem să ne ridicăm la nivelul așteptat. O victorie ne apropie și ne deschide o mare ușă spre o performanță poate nevisată. Un egal ar menține starea de tensiune pentru ultimele șase jocuri. Însă dacă reușim o victorie, ne agățăm rău de tot de un obiectiv nescontat de mulți. Repet, totul e muncit de acești jucători. Sper să arate, prin atitudine, prin autodepășire, o oportunitate de a dezvolta și mai mult acest spirit. Jucăm până la ultima picătură în play-off!”, conchide Roli Nagy.

UTA – Gaz Metan Mediaș se joacă mâine, de la ora 11,00. Derby-ul primelor două clasate din seria a II-a e transmis în direct de Digi Sport 1 și Dolce Sport 2. Noi vă așteptăm, ca de obicei, cu cele mai importante evenimente ale meciului, pe www.uta-arad.ro, dar și pe paginile noastre de Facebook, Twitter și Instagram.

Reamintim că biletele pentru meciul de mâine se mai găsesc și astăzi, la standul clubului din fața Palatului Administrativ. Vă așteptăm alături de noi!

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri