Roland Nagy: ” Înfrângere greu de digerat, am rămas datori fotbalului și suporterilor”

/media/stiri/0/3/104/big/roland-nagy-infrangere-greu-de-digerat-am-ramas-datori-fotbalului-si-suporterilor.jpg

Antrenorul principal al UTA-ei a vorbit despre eșecul de la Târgoviște. ”E o înfrângere greu de digerat, după o primă repriză bună, când dacă înscriam - așa e la noi, cu ”poate” -, ne-am făcut viața grea, ca și la Baia Mare. Când ai în față un adversar care profită imediat de șansă, e greu să scoți ceva pozitiv. A doua repriză a început tocmai cum nu credeam, golul de 2-0 a fost moment psihologic, apoi am arătat destul de șifonați la contraatacurile lor. N-am arătat reacție, nu am avenit cu un plus de pe bancă. Istoricul e că am luat primul gol din nimic, mingea era departe de poarta noastră, dar în următoarele secunde am arătat rău. Am ratat acea ocazie prin Dennis Man la sfârșitul primei reprize, la golul doi a fost lipsă de marcaj, iar la golul trei a fost consecința lucrurilor întâmplate în a doua repriză”, a analizat Roland Nagy.

Tehnicianul a mutat la pauză cu Dumitru Copil, încercând să anime ofensiva. ”Am dorit să le punem cât probleme în momentul fix, Mitruț e un executant bun, însă minutul 47 ne-a lovit cum nu doream. Vrem să uităm cât mai repede acest joc, greu de digerat, repet, dar sperăm să remontăm acest rezultat rușinos. Suntem datori fotbalului și suporterilor. Avem potențial, dar fiecare trebuie să dea fotbalului mult mai mult. Face parte dintr-un campionat să pierdem, dar modul și maniera în care am fost înfrânți astăzi îmi plasă un gust amar. Cu siguranță vine și rândul altora să demonstreze că au potențial să joace la UTA. Am zis că nimic nu e realizat, fotbalului trebuie să îi dai zi de zi, doar așa poți ajunge la performanțe și glorie sportivă, atât individual cât și ca echipă”.

Roli Nagy a indicat că urmează o analiză la rece, iar apoi gândurile se îndreaptă spre meciul de la Pîncota, din penultima etapă a sezonului regulat. ”Repriza a doua am fost în șarje și corzi, nu am arătat reacție. Trebuie să ne revenim cât mai rapid posibil, analizăm tot ce s-a întâmplat la Târgoviște la următorul antrenament, acum sunt foarte supărat. Lucrurile sper să intre în altă linie, urmează un joc de orgolii la Pînocta, vrem punctele, dar nu vrem să arătăm saturați sau plictisiți. Nu dau în nimeni, îmi apăr jucătorii, am realizat multe împreună, dar trebuie să dăm continuitate și să avem atitudinea potrivită”, a încheiat fostul mijlocaș.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri