Roland Nagy: ”O victorie mare! Ne gândim deja la Târgoviște”

/media/stiri/0/3/136/big/nagy.jpg

UTA reușește al doilea succes în play-off din tot atâtea meciuri disputate și e pe loc de baraj, la un singur punct de Gaz Metan Mediaș.

”O victorie mare, ceea ce ne-am și dorit astăzi, victorie legată de cea din primul joc din play-off. Am început această fază așa cum ne-am dorit, dar deja am trecut la istorie și acest joc, ne gândim la ce ne așteaptă miercuri la Târgoviște. Am jucat o repriză în superioritate numerică și am avut răbdarea necesară să ne impunem. Nu neapărat că ne-am fi propus să așteptăm golul în minutul 87, dar am crezut în victorie și e un lucru mare. Felicit băieții, tot ce am realizat ne obligă la mai mult. Adversarul ne-a pus probleme în jocul de unu la unu, au profitat și de acea greșeală a lui Miron, dar grupul l-a ajutat astăzi. Acest lucru denotă încredere, am realizat ce mulți poate nici nu s-au gândit”, a comentat antrenorul Roland Nagy victoria de la Mioveni.

Roș-albii rămân în județul Argeș până miercuri, când îi așteaptă runda a treia. ”Ne gândim de-acum la meciul de la Târgoviște, fără revanșe sau alte aspecte de acest gen. Suntem echipe sensibil echilibrate, cum a fost și astăzi, nimic nu e întâmplător. Fotbalul îți oferă lucruri de care să te bucuri, dar trebuie rămâi același. Etapă de etapă ne dorim să obținem maxim, indiferent de ce se spune despre obiectiv. Obiectivul ne provoacă, dorință de a lua totul e a fiecăruia. Mai sunt 8 finale”, a punctat tehnicianul arădean.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri