Roland Nagy prefațează Târgoviște - UTA: ”Cred că ne așteaptă o atmosferă frumoasă. Vrem un rezultat bun!”

/media/stiri/0/3/102/big/roland-nagy-prefateaza-targoviste-uta-cred-ca-ne-asteapta-o-atmosfera-frumoasa-vrem-un-rezultat-bun.jpg

Încă trei puncte au intrat în contul UTA-ei după etapa de sâmbătă, când arădenilor le-a revenit victorie la masa verde ca urmare a retragerii Bihorului. Roș-albii stau tot pe podium, la egalitate de puncte cu adversara din intermediara programată peste două zile, Chindia Târgoviște.

Roli Nagy și băieții săi au avut ocazia să-și vadă la lucru oponenții pe arena din Pîncota, acolo unde Chindia a luat un punct. Cu impresia conturată, antrenorul principal al UTA-ei anticipează un adevărat derby al sezonului: ”Întâlnim o echipă în care se vede că majoritatea jucătorilor sunt de un timp împreună. Sunt omogeni, au echilibru bun, o dinamică bună, iar jucătorii sunt interesanți. Jocul nu de la Pîncota nu a fost neapărat foarte bun, dar trebuie ținut cont și de faptul că terenul a fost adversarul ambelor echipe. Sunt convins că rezultatele celor de la Târgoviște nu sunt întâmplătoare, e o euforie acolo, cred că ne așteaptă o atmosferă frumoasă. Suntem la egalitate de puncte, e un derby între locurile doi și trei. Cu siguranță vor veni mulți suporteri, am văzut că se strâng peste o mie la meciurile de la Târgoviște, iar alte jocuri sunt și două mii. Acum cred vor fi și mai mulți. Meciul e și televizat, avem din nou plăcerea să jucăm un fotbal care să ne ducă la un rezultat bun. Să menținem ștacheta sus, asta ne dorim de fiecare dată”.

Dumitru Copil e refăcut după accidentarea suferită la FCM Baia Mare și poate intra în calcule pentru meciul de la Chindia. Lotul va fi stabilit după antrenamentul de după-amiază. UTA pleacă spre Târgoviște mâine dimineață.

Chindia – UTA începe la 15,30 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 2. Etapa a XXIV-a are celelalte meciuri programate la 15,00: FC Brașov – Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea - Șoimii Pîncota, FCM Baia Mare – CS Mioveni, Metalul Reșița – Gaz Metan Mediaș, FC Bihor – Unirea Tărlungeni (0-3) și FC Caransebeș - Universitatea Cluj (0-3).

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri