Roland Nagy: ”Punctul care poate fi mare. Sâmbătă - o adevărată finală, sper să fie cât mai mulți suporteri lângă noi!”

/media/stiri/0/3/141/big/roli.jpg

Antrenorul arădean se poate declara mulțumit după ce UTA a luat patru puncte în două deplasări. Victoriei de la Mioveni i-a urmat punctul reușit azi pe terenul Chindiei, ”o echipă ce a avut parcurs bun. Am fost inteligenți și nu e întâmplător punctul smuls în extremis”, a remarcat Roli Nagy, care nu și-a ascuns nemulțumirea după ce UTA-ei i-a fost refuzată o lovitură de pedeapsă: ”La 0-0 a fost penalty clar la Curtuiuș, cu eliminare. Face parte din joc, dar a fost ca lumina zilei și mă frâmântă acest lucru, e inadmisibil”.

Roli Nagy a făcut și trecerea la marele meci de sâmbătă, când la Arad sosește Gaz Metan Mediaș. ”În fine, important e că am avut reacție și am revenit. Jocul a fost echilibrat, cu o tentă de dominare a gazdelor. Puteam face și 2-1, dar rămânem cu un punct care poate să fie mare peste câteva etape. Suntem la distanță de 3 puncte față de Târgoviște, iar sâmbătă ne așteaptă o adevărată finală. Sper să gestionăm cât mai bine orele, pentru că la noi așa se pune problema, avem trei meciuri în șase zile și timp mai puțin de refacere față de adversari. Sper să fim cât mai proaspeți în fața unei echipe cu parcurs fără cusur, ne dorim să câștigăm, n-am reușit până acum în acest campionat contra lor. Sper să avem și cât mai mulți suporteri, și ei merită să se bucure, sunt convins că vom da totul contra Mediașului”, a punctat fostul mijlocaș.

”Echipa arată caracter și potențial. Sunt lucruri pozitive în aceste două deplasări, ne bucurăm pentru aceste 4 puncte, care ne obligă la mai mult. Îi mulțumim și lui Nicolae Dică, a fost omul care ne-a ajutat cu programul, terenul și refacerea. Ne concentrăm pe sâmbătă, sunt foarte preocupat de acest lucru. Vrem să câștigăm, băieții merită, au atitudine! Ne jucăm șansa – mare sau mică - o muncim până la sfârșit”, a încheiat antrenorul roș-albilor.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 26-05-2018,    Meciul urmator

VS

26-05-2018 11:00

Stadion:

Parteneri