Roland Nagy: ”Suntem la mâna noastră să luăm cel puțin locul doi”. Victorie pentru Ștefan Bicsky

/media/stiri/0/3/189/big/roli_mioveni.jpg

UTA a oferit o ultimă și victorioasă reprezentație în play-off la Arad. Golul lui Strătilă a fost protejat de echipa roș-albă, care se gândește deja la meciul de sâmbăta viitoare de la Brașov.

”Știam că întâlnim un adversar bun, care a avut pretenții mari de la acest sezon, cu mândrie de grup, de echipă, cu infrastructură bună, seriozitate și fotbaliști buni în componență. Din informațiile luate de la ultimul joc, dacă îți permiți să odihnești atâția jucători, apoi să vii cu tot ce ai mai bun, ai o echipă bună. Ne-au pus mari probleme. Dar am dovedit un spirit deosebit, pragmatism, cum am avut nevoie astăzi. De multe ori am spus-o, într-un an atât de plin de miză și jocuri, avem jucători care dau totul. Îi felicit pentru modul în care au muncit, pentru ce au arătat în teren și pentru victoria care ne dă speranțe la ceva în plus față de ce ne-am dorit”, a comentat Roland Nagy.

”În 10-15 minute am fost ”galbeni” pe teren, nici nu mai comentez. Cu atât mai mult mă bucur, pentru că, o spun, meci de meci jucăm pe teren. Felicit și echipa oaspete pentru modul cum s-a prezentat și pentru cum dovedește că vrea să joace fotbal. Felicit echipa mea pentru aceste trei puncte, am încheiat cu victorie în fața propriilor suporteri, i-am forțat să vină la teren, iar ei au fost al doisprezecelea jucător al nostru. E o victorie care ne obligă să mergem cel puțin la locul 2 după ultima etapă. Ne conformăm sistemului, nu știu ce se va întâmpla sezonul următor, dar mă uit și la televizor și văd infrastructuri care sunt praf. Fotbalul trebuie să se așeze, iar spectatorii să vină cu plăcere la stadion. Mă bucur pentru victorie. Suntem la mâna noastră să luăm cel puțin locul 2”, a adăugat antrenorul principal al UTA-ei.

Prin vocea tehnicianului, UTA îi dedică victoria maseurului Ștefan Bicsky. ”Tânărul” se confruntă cu probleme serioase de ordin medical, el urmând a fi operat de hernie de disc

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri