Roland Nagy: ”Venim acasă montați pentru debut!”

/media/stiri/0/3/284/big/roli.jpg

Cantonamentul UTA-ei din Italia se apropie de sfârșit și, de ceva timp, toate gândurile se îndreaptă spre confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul Roland Nagy transmite că echipa se simte pregătită să revină în iarbă: ”E un moment mult așteptat. Am avut o vacanță scurtă după un sezon foarte lung, sper să fi găsit rețeta bună de a fi motivați pentru debut. În meseria de fotbalist îți dorești să vină meciurile pentru care te pregătești. Am fost mult plecați în vară, mai întâi în cantonamentul din Austria, a urmat cel din Italia, o experiență frumoasă pentru fiecare dintre noi. Venim acasă montați pentru debut!”

”Cu siguranță și cei de la Vâlcea vor dori să fie cât mai competitivi. Au fost schimbări majore la ei, după ce n-au realizat cât și-au propus. A venit un antrenor cu pretenții (n.r. Jerry Gane), cu gândul la un proiect serios. Au o echipă tânără, cu mulți jucători sub 21 de ani, dar și jucători cu experiență, cum e Cristi Munteanu, în defensivă. Încearcă să îmbine și ei tinerețea și experiența astfel încât să facă performanță. Jocurile din trecut au fost echilibrate, acum sperăm să începem cu dreptul. Debutul e important, anul trecut n-am reușit să începem cu victorie, dar, ulterior, a rezultat ceva frumos, fiind angrenați în lupta pentru promovare. Dorim să pornim cu dreptul în fața suporterilor, care așteaptă și ei cu nerăbdare începutul de campionat”, a  adăugat ”principalul” utist.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri