Roli Nagy analizează play-off-ul. ”Fiecare trebuie să creadă în el!”

/media/stiri/0/3/120/big/foto-uta-fc-brasov_7.jpg

UTA se pregătește de punctul culminant al sezonului. Sâmbătă începe faza play-off-ului ligii secunde, iar trupa arădeană va fi față în față cu cele mai bune echipe din seria a II-a. Prima confruntare e programată în compania Brașovului, apoi urmează întâlnirile cu Mioveni, Chindia, Mediaș și Baia Mare.

Roland Nagy s-a referit la ce-i așteaptă pe elevii săi săptămânile viitoare. ”Nu e un semnal de alarmă că am avut rezultate mai slabe în timpul sezonului regulat cu echipele calificare în play-off. Am pierdut 2-0 la Baia Mare sau 3-0 la Târgoviște, dar eu cred că au fost rezultate mincinoase, de fiecare dată am avut câte o primă repriză bună. Dar fotbalul îți dă șansa să te remontezi meciul următor. Există un echilibru sensibil între echipe. Vâlcea a fost pe primul loc și a terminat în afara locurilor de play-off, iar Baia Mare, și ea pe prima poziție mult timp, a avut emoții până în ultima etapă. Am fost și noi acolo, iar obiectivul l-am realizat cu o etapă înainte de final. Noi și Mediaș avem cele mai puține înfrângeri, cinci la număr. Nu înseamnă că nu putem avea noi câștig de cauză în play-off contra acestor echipe”, crede antrenorul principal al roș-albilor.

Fostul mijlocaș a conștientizat importanța momentului pentru băieții săi. ”Dacă e să analizăm lotul care a participat în acest sezon, mulți au crescut cu această echipă, alții sunt debutanți, iar alții care urcau pe val își doreau să progreseze. La nivel de liga a doua, UTA nu a avut de mult timp așa un procent foarte mare de arădeni. Jucătorii vor să profite de această oportunitate. Echipa a arătat potențial, se poate lupta de la egal la egal cu orice adversar, avem șansa de a realiza o mare performanță, de ce nu?, din acest moment. Fiecare trebuie să creadă în el, așa cum a făcut-o tot sezonul. Am crescut și renăscut într-un brand care ne face plăcere, sunt convins că își doresc să realizeze tot ce e mai bun. Ducem în spate un brand, aici au fost titluri câștigate, participări în cupe europene, vorbim de lucruri sfinte!”, a subliniat Roli Nagy.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri