Roli Nagy: ”Avem obligația să continuăm ce am creat”

/media/stiri/0/3/254/big/roli.jpg

UTA a remizat, în această seară, cu divizionara secundă maghiară Nyiregyhaza Spartacus. A fost 1-1, cu gol arădean înscris de Cipri Rus, atacantul aflându-se la a doua reușită consecutivă în amicale.

”Cred că repriza a doua am fost mai prezenți în joc, cu realizări, cu bune, cu rele. Am rulat tot lotul, sperăm să îmbunătățim acest aspect, pe posturile unde avem probleme. Un test reușit, cu o echipă care știam că e la fel de agresivă ca și cei de la Balmazujvaros. Chiar dacă au parcurs lung, ne-au pus probleme, iar în acest moment sunt mai avansați din punct de vedere fizic.  Noi suntem pentru prima dată după un așa sezon lung, copiii au avut foarte puțină vacanță, a fost un consum fizic și psihic fantastic. Încă nu avem un ritm așa cum ne dorim, dar lucrurile acestea le vom clarifica. Trebuie să muncim și avem obligația să continuăm ce am creat”, a indicat Roland Nagy.

În trupa arădeană a reapărut fundașul stânga Adrian Suslak, împrumutat returul trecut la Gloria Cermei, echipă proaspăt promovată în Liga a III-a. ”Suslak mi-a plăcut tot timpul. A revenit după accidentări și, în iarnă, avea nevoie de o provocare. I-a făcut bine și a reușit o performanță frumoasă la Cermei. A jucat constat la Liga a III-a opt-nouă etape, apoi a pierdut acolo lupta cu Burlă. Poate fi o soluție”, a comentat Roli Nagy.

UTA continuă seria meciurilor de verificare sâmbătă, la Debrecen. Echipa arădeană petrece noaptea în orașul maghiar, apoi pleacă spre Austria, unde se desfășoară cantonamentul de vară.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri