Roli Nagy, despre deplasarea de la Snagov: ”Trebuie să rămânem concentrați”

/media/stiri/0/3/320/big/roli.jpg

Cu trei etape scurse din stagiunea 2016-2017, alături de Chindia și FC Brașov, UTA are cifra ”0” în dreptul înfrângerilor. Echipa roș-albă e pregătită pentru următoarea bornă: sâmbătă dimineață, de la 11,00, Roli Nagy și băieții săi vor fi pe arena din Snagov, acolo unde joacă acum Metalul reșița.

Antrenorul principal al utiștilor a vorbit despre moralul echipei: ”Mă bucură că am reaprins spiritul motivației, victoriei și performanței. A fost un moment în care am avut îndoieli, după o vacanță foarte scurtă - copiii n-au avut-o deloc, fiind angrenați în Supercupă – când  încercam să gestionăm lucrurile cât mai bine. Dar, cum am spus-o de atâtea ori, UTA obligă și a obligat tot timpul. Prin tot ce s-a realizat sezonul trecut, ne obligă la mai mult. Suntem televizați aproape etapă de etapă, suntem o echipă de luat în seamă, vrem să impunem respect”.

În cele trei jocuri disputate până acum, Metalul Reșița n-a reușit să modifice rubrica punctelor din clasament și nici să înscrie. ”Noi avem atuul încrederii, orice alt rezultat în afară de victorie nu e pe placul nostru. Adversarii noștri sunt outsideri și logic că nu au nimic de pierdut. Indiferent dacă apar modificări în primul lor unsprezece, noi trebuie să rămânem concentrați. Și sezonul trecut am câștigat 1-0, fără să avem mari probleme, dar s-au agățat de orice. Chiar dacă nu au înscris și nu au niciun punct, trebuie să îi tratăm serios. Mizăm pe încrederea pe care o avem în momentul de față. Nu e simplu act de prezență, vine UTA, pentru ei orice altceva e fantastic”, a punctat Roland Nagy.

UTA pleacă spre Snagov mâine seară, cu avionul. Vești bune dinspre Amir Jorza, care se simte mai bine după entorsa suferită recent: mijlocașul s-a antrenat normal în ultimele zile și face deplasarea.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion: Comunal (Uricani)

Parteneri