Roli Nagy: ”E momentul echipei! E anul băieților, cred că nu se încheie mâine!”

/media/stiri/0/3/217/big/untitled-4.jpg

Meciul de mâine reprezintă o bornă grea în drumul început de UTA acum trei ani, drum care a șerpuit prin localitățile din județul Arad, apoi prin Ișalnița și Motru, Becicherecu Mic sau Giarmata, Turceni ori Rovinari.

Mâine seară, UTA e față în față cu Dunărea Călărași, trupă ce și-a arătat colții în prima manșă a primului baraj de promovare în Liga I. Aradul a simțit momentul și, din evervescența creată în ultimele ore în jurul echipei, e așteptată o zi memorabilă. ”E momentul echipei, eu am fost onorat și împlinit că am realizat lucruri pozitive. Pentru suporteri, pentru Alexandru Meszar și cei care s-au ocupat de club, chiar dacă au stat în umbră, a fost o umbră activă. Iar nemulțumirile și greutățile ne-au motivat de la un moment la altul. Și eu, de multe ori, am fost contestat, în timp ce alții apreciază că a crescut o echipă căruia i se dădeau prea puține șanse. N-a fost ușor nicio clipă. Au fost meciuri în care n-am mulțumit și n-am fost mulțumiți, dar am crescut. Consider că e anul băieților și mai cred că nu se încheie mâine. Trebuie să fim inteligenți, pragmatici, cu atitudine mai bună, cu spirit și suflet de învingători. În tur poate au lipsit unele chestii, dar nu cred că vom repeta prestația de miercuri. În primul rând, vrem, în fața suporterilor, o victorie. De când am început prima etapă și până acum, când suntem în acest prim baraj, numărul spectatorilor a crescut și noi odată cu ei. Iată că acum cei responsabili au fost obligați responsabili să pună scaune în plus. După trei zile ai șansa să remontezi un rezultat negativ, asta e frumusețea fotbalului. E șansa noastră”, e avancronica antrenorului Roland Nagy.

UTA susține, de la ora 17,00, ultimul antrenament înaintea jocului. La nivel de lot, la Polgar, Filaret și Hlistei n-au apărut noutăți, în schimb Gligor și Roman sunt la dispoziția staff-ului tehnic arădean.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 21-04-2018,    Meciul urmator

VS

21-04-2018 11:00

Stadion: ”Minerul” Motru

Parteneri