Roli Nagy: ”Mândru de toți. Astăzi ai simțit că se cutremură ceva!”

/media/stiri/0/3/222/big/13320558_10154856836033942_2559803710490346250_o.jpg

Într-o seară fantastică, incredibilă, UTA a trăit bucuria calificării într-un al doilea baraj de promovare pentru Liga I. S-au trăit clipe uluitoare pe stadionul din Aradul Nou, cu o echipă arădeană care a luptat până la epuizare, susținută de un public fabulos.

”E fericire. După meciul tur, imediat, în interviuri, am spus-o, această echipă a dat totul pe teren și n-a cedat niciodată. Un spirit fantastic, datorită lor au ajuns aici. A fost jocul anului, jocul lor și al publicului, al doisprezecelea și chiar al unsprezecelea spectator (n.r. UTA a jucat în zece cam 45 de minute), ne-au împins de la spate. E încununarea unui an frumos. Mergem la celălalt baraj. Suntem consumați. Avem cartonașe roșii, nici nu știu ce să spun, vedem ce urmează. Trebuie să ne conformăm, ne bucurăm de moment. Sunt mândru, indiferent de ce se întâmplă, pentru cum am crescut de la joc la joc. Am pus suflet, am pus atitudinea pe care nu am avut-o miercuri, am și înscris, am fost pragmatici. A fost ziua noastră. Cum a zis și Strătilă că va fi vacarm aici, mulți dintre jucătorii adverși poate n-au jucat în așa atmosferă, e și momentul suporterilor. Sunt mândru de toți, trebuie să găsim energie să ne regenerăm pentru dubla cu Voluntari”, a spus Roland Nagy.

UTA n-are prea mult timp la dispoziție. Primul meci din al doilea baraj e programat miercuri, pe arena Voluntariului. Echipa de lângă București are marele avantaj al perioadei de odihnă, dar UTA își joacă șansa. ”Totul e în favoarea lor, la noi e foamea de performanță și entuziasmul ce ne caracterizează. Acest spirit UTA și tot ce s-a întâmplat în acești ultimi ani e ca o flacără olimpică. Să se pună scaune suplimentare, să se aducă mai multă lume de la joc la joc, înseamnă ceva, e realizarea jucătorilor. Sunt și rezultatele, deși fotbalul suferă când ne uităm în Liga I. La Arad, astăzi ai simțit că se cutremură ceva, că se întâmplă un fenomen frumos. E onoarea acestui an, apropierea spiritului și acestor suporteri minunați”, a conchis Roli Nagy.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 21-04-2018,    Meciul urmator

VS

21-04-2018 11:00

Stadion: ”Minerul” Motru

Parteneri