Roli Nagy: ”Suntem conectați, de ce să nu visăm frumos?”

/media/stiri/0/3/234/big/roli.jpg

Cortina cade mâine, odată cu ultima reprezentație oferită de UTA pe teren propriu. Roș-albii au misiune infernală după ce Voluntariul a câștigat cu 3-0. Mizând însă pe atmosfera care se anunță fantastică, Bătrâna Doamnă crede în șansa ei.

”De ce să nu sperăm? Tot timpul trebuie să avem optimism, să gândim pozitiv, e foarte important. E ultimul joc din acest an în fața propriilor suporteri și trebuie să sperăm și să credem. Am zis-o și înainte de jocul de la Voluntari că adversarii au prima șansă, acum șansa le-a crescut, dar noi suntem conectați, de ce să nu visăm frumos și să ne bucurăm de împlinirea pe care o dorim? Iar dacă va fi să nu se realizeze, vrem să ieșim cu capul sus după această dublă”, e mesajul antrenorului principal Roland Nagy.

”Important e să avem agresivitate pozitivă, să creștem în joc, să avem realizări și să înscriem. Dacă n-o facem, indiferent ce vrem, logic că nu putem să reușim. Ne agățăm de orice, indiferent cât de mică e speranța. Fotbalului trebuie să-i dai ca să primești și lucrul acesta s-a văzut nu o dată în acest an. Vrem să ne capacităm la maxim, așa cum ne-au arătat și suporterii. De la un joc la altul, dorința suporterilor de a venit la jocurile noastre a fost din ce în ce mai mare”, a adăugat cel care a reușit două promovări în doi ani cu UTA.

UTA – FC Voluntari se joacă de la ora 13,00. E ”casă închisă”, haideți să trăim o nouă zi memorabilă!

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri