S-a reluat Liga a III-a: UTA II a învins la Timișoara

/media/stiri/0/3/567/big/vlad.jpg

UTA II și-a luat, astăzi, revanșa în fața echipei-satelit a lui ACS Poli Timișoara. Arădenii s-au impus în primul meci al returului ligii a III-a în fieful celor de pe malul Begăi cu 2-0, răzbunând astfel eșecul din turul stagiunii. Vlad (20) și Toma (29) au înscris golurile victoriei arădene.

”Un meci în care am fost, clar, mai buni. Am câștigat multe baloane în jumătatea adversă, am avut și pragmatism, marcând la primele șuturi pe spațiul porții. Am avut și agresivitate în momentul recuperării balonului, făcând și un presing eficient când am pierdut mingea. Probleme am avut la posesie, spunem noi, mai trebuie să reglăm puțin acest aspect. Repriza secundă au avut și ei o ocazie mare, Mara a apărat bine, în timpnoi am avut încă două șanse bune de gol, Toma și Mandache au ratat singuri cu portarul. Se vede o creștere în jocul echipei, creștere pe care am observat-o și în meciurile de pregătire, dar aceasta rămâne ideea numărul doi. Prima idee rămâne antrenarea jucătorilor pentru a fi pregătiți în momentul în care sunt solicitați de Laurențiu Roșu la prima echipă. Stăm mai bine și în jocul colectiv și în cel individual, față de tur”, a concluzionat antrenorul Cristi Păcurar.

UTA II a jucat în formula: Mara – Lazăr, Iuga, Copaci, Dinculescu – Dan, Dobrean (Mandache) – Costin (Coadă), Toma, Vlad – Stahl (Ghergar).

Runda viitoare, arădenii primesc vizita celor de la Pandurii II Tg. Jiu.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri