”Să câștige și echipa mare și va fi perfect!”

/media/stiri/0/3/427/big/mandache.jpg

Juniorii mari ai UTA-ei au preluat șefia seriei vestice din Liga Elitelor Under 19 odată cu victoria (1-0) reușită în fieful celor de la ACS Poli Timișoara. După 11 etape, arădenii au strâns 25 de puncte, cu unul mai mult decât un pluton format din trei echipe – Centrul de Excelență Timișoara, LPS Satu Mare și proaspăta victimă a roș-albilor.

Eroul UTA-ei în disputa U 19 a fost Ovidiu Mandache, care a marcat în minutul 43: pe contraatac, fotbalistul arădean a recepționat o pasă în adâncime, a fost mai puternic decât cei doi adversari care au căutat să-l stopeze și   a finalizat, din suprafața de pedeapsă, cu șut precis, fără speranțe pentru goalkeeper-ul timișorenilor.

A fost zi excelentă pentru UTA în Timișoara, succesul juniorilor U19 fiind dublat apoi de cel al echipei Under 17, care a învins ACS Poli cu 2-0. Rezultatul ține echipa de juniori mici în preajma primului loc, utiștii au adunat 28 de puncte în 11 jocuri, cu două mai puține decât liderul Ardealul Cluj.

Puștii își doresc ca victoriile lor să prefațeze și triumful echipei mari, în confruntarea cu cealaltă echipă a Timișoarei, ASU Poli. ”Suntem pe locul 1, au învins și juniorii mici. Să câștige și echipa mare mâine și va fi perfect!”, a punctat Ovidiu Mandache, jucător cu profil ofensiv (mijlocaș stânga sau atacant) născut în 1998.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri