Schimbări în clasament, atacul UTA-ei devine cel mai bun din liga secundă

/media/stiri/0/3/553/big/IMG_0076.jpg

Federația Română de Fotbal a oficializat, ieri, retragerile echipelor CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Tărlungeni. Pentru că abandonurile vin după finalul turului, regulamentul oferă victorie cu 3-0 tuturor adversarelor celor două.

UTA a jucat cu Vâlcea în prima rundă din retur (3 decembrie), a fost 1-0. Mișcarea face ca Aradul să aibă acum două goluri în plus. Cea mai câștigată echipă devine ASU Poli Timișoara, care remizase cu Vâlcea, 1-1, pe 10 decembrie.

În ceea ce privește Tărlungeniul, se schimbă puțin. În ultima etapă a anului trecut. Tărlungeniul ar fi trebuit să fie gazdă pentru Brăila, însă n-a reușit să organizeze meciul, care nici nu s-a disputat și Brăila a beneficiat de 3-0. Cu o săptămână înainte, Foresta Suceava învinsese Unirea acasă cu 4-1.

Modificările fac ca echipa noastră să aibă, în acest moment, cel mai bun atac din liga secundă, cu 35 de goluri marcate, față de cele 34 ale Juventusului.

Clasamentul actualizat precum și programul UTA-ei în retur îl găsiți în secțiunea Echipa I / Sezon, cu mențiunea că în etapele 26 (25 martie) și 37 (27 mai), când ar fi trebuit să întâlnească Șoimii Pîncota respectiv ACS Berceni, UTA va sta. Datele pot fi modificate în funcție de televizările meciurilor.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri