Scor astronomic pentru UTA U19

/media/stiri/0/3/146/big/UTA_BRASOV-13.jpg

Băieții lui Dan Stupar și Adrian Ungur au obținut victoria care îi menține matematic în Liga Elitelor. A fost, astăzi, 11-0 împotriva celor de la FC Brașov!

UTA a început meciul cu Stanciu în poartă, Iova, Petrache, Iuga, Aldan, Jorza, Lazăr, Costin, Covaci, Sava și Petre. A mai jucat Ciubotariu, intrat în locul lui Petre.

Golurile au fost marcate de către Costin (trei), Covaci, Petre, Jorza (toți câte două), Sava și Ciubotariu.

”A fost un meci important, în ciuda faptului că ne mai trebuia minim un punct pentru atingerea obiectivului. Am obținut trei puncte și e mult mai bine. Cred că a contat faptul că am marcat încă din primul minut, ceea ce a contribuit la moralul băieților și pe urmă golurile au curs pe bandă. Cu puțin noroc, scorul putea să fie și mai mare. De la meci la meci am crescut ca joc și am prins încredere și moral. Important este că ne-am îndeplinit obiectivul și rămânem în Liga Elitelor, o competiție benefică acestui club.” a fost concluzia lui Dan Stupar la finalul partidei.

Miercuri se joacă ultima etapă, de la ora 12. ”Ne așteaptă un meci la Satu Mare, dacă reușim să facem și acolo o figură frumoasă și venim cu cele trei puncte, avem șanse la locul 5, iar primele cinci echipe vor evolua în Cupa României”, a adăugat Stupar.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri