Se apropie meciul cu Luceafărul. Cristi Todea: ”Să legăm cât mai multe victorii!”

/media/stiri/0/3/964/big/todea.jpg

UTA e intrată în linie dreaptă pentru etapa a XV-a din liga secundă. Sâmbătă dimineață, la Șiria descinde Luceafărul Oradea, iar în tabăra arădeană există dorința legării celei de-a treia victorii consecutive.

”Situația noastră nu ne mulțumește, ne dorim să legăm cât mai multe victorii în campionat, pentru o poziție  mai bună în clasament. UTA, indiferent de ligă și context, în fiecare săptămână ai un examen important și, dacă nu câștigi, sunt probleme. Tot timpul a fost așa, și când am fost jucător, și acum, ca antrenor, simt asta”, a mărturisit Cristian Todea.

”Cu siguranță, suporterii au toate motivele să fie supărați, contra Pandurilor au dat dovadă că sunt alături de noi, dar a urmat episodul Afumați, cu impact negativ. Ne dorim să fie alături de noi în continuare și să îi facem fericiți”, a adăugat antrenorul principal al roș-albilor.

Alin Cârstocea a făcut astăzi antrenament cu echipa, dar încă nu e sută la sută pregătit pentru sâmbătă. Utiștii așteptă să vadă și situația exactă a lui Alex Barna, în timp ce Daniel Florea e indisponibil. În schimb, revin Marius Curtuiuș și Branko Grahovac.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri