Seară magică pentru Adi Petre: ”Cea mai frumoasă echipă din țară!”

/media/stiri/0/3/244/big/petre_supercupa.jpg

Cu cele patru goluri din seara de sâmbătă, Adrian Petre a fost ”asul” câștigător al UTA-ei în Supercupa cu Viitorul Constanța. Atacantul care a înscris pentru UTA și în liga secundă a trăit o seară incredibilă. ”A fost un meci nebun, din toate punctele de vedere, cu răsturnări de scor, eliminări, penalty-uri... Nici acum nu realizez ce am putut noi să facem în seara aceasta! Nu îmi vine să cred, e cea mai frumoasă seară din viața mea”, mărturisește atacantul care a împlinit 18 ani în februarie.

”Mi-am dorit foarte mult să demonstrez ce pot în fața colegilor mei de la Națională din tabăra adversă, antrenorului meu de la Națională, domnul Costel Enache, domnului Adrian Boingiu, amândoi cred foare mult în mine și îmi dau foarte multă încredere. E o realizare incredibilă ca într-o Supercupă să dai patru goluri, dar asta contează mai puțin. Contează cu adevărat că am câștigat și am făcut-o în fața celei mai bune echipe din țară! Nu în ultimul rând, am dorit să le demonstrez domnilor antrenori de la prima echipă că se pot baza pe mine oricând și sper ca sezonul ce vine să se bazeze mult mai mult pe mine. Dar asta depinde doar de mine”, punctează Adi Petre, desemnat ”Jucătorul Finalei” de către organizatori.

”A fost cel mai nebun meci în care eu am fost un "actor" important. A mai fost meciul cu Dunărea Călărași din baraj, când am câștigat 4-1, dar această Supercupă e ceva unic în viață! Le mulțumesc colegilor și în special lui Stanciu, care a apărat la ultima fază penalty. Suntem cea mai frumoasă și adevarată echipă din țară!, încheie Petre.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri