Semifinale Elite U17 / UTA, față în față cu CSU Craiova

/media/stiri/0/3/707/big/IMG_0091.jpg

Echipa under 17 a clubului, antrenată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi, joacă astăzi prima manșă a semifinalei turneului final. Meciul contra celor de la CSU Craiova se joacă la Craiova, pe terenul ”Extensiv” și începe la ora 14.

Având în vedere parcursul excelent  din campionat, arădenii sunt optimiști și speră să se întoarcă cu un rezultat bun de la Craiova, deși calificarea se va juca la Arad.

”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă valoroasă, care este și o pepinieră foarte bună. Au jucători de valoare, care fac parte și din prima echipă. Dar nu suntem cu nimic mai slabi decât ei, consider că șansele sunt egale. E ceva nou pentru noi, fiind tur-retur, ne gândim să scoatem un rezultat bun astăzi, deși, zic eu, meciul decisiv va fi cel de la Arad. Indiferent de rezultat, fiecare echipă va da totul în retur să se califice. E foarte impotant că am ajuns aici, i-am felicitat pe copii. Suntem toți mulțumiți și încercăm să ne calificăm mai departe” a spus Costel Bogoșel înaintea partidei cu Craiova.

Arbitrii partidei sunt Adrian Comănescu  - Badea Marius Florin, Mihăilă Alexandru, toți din Râmnicu Vâlcea.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 24-04-2018,    Meciul urmator

VS

24-04-2018 17:00

Stadion: ”Otto Greffner” Șiria

Parteneri