Sorin Strătilă: ”Doar victorie cu Sepsi! Și să ne regăsim entuziasmul!”

/media/stiri/0/3/644/big/stratila.jpg

Două zile despart echipa noastră de un derby tare al ligii secunde: sâmbătă, la 11:30, pe arena ”Otto Greffner” descinde Sepsi Sf. Gheorghe, trupa ce ocupă locul pe care până nu demult era poziționată UTA.

”Un meci foarte greu, de 7 puncte”, e de părere mijlocașul Sorin Strătilă. ”Cu orice alt rezultat în afară de victorie, nu putem spera la promovare. Ar fi greu să ne gândim și la locul de baraj. Trebuie să înscriem primii, altfel ne facem meciul foarte greu”, a adăugat mijlocașul.

”SS”-ul a vorbit despre ultimele sale reprezentații și a indicat ce ar trebui să se întâmple pentru ca echipa să revină în ascensiune: ”Lumea se așteaptă la mult de la mine, dar poate nu doar eu sunt în scădere de formă. Toată lumea se așteaptă să fac diferența. Uneori e greu și pentru mine mai ales cu echipele care vin și se apără. Tot noi am fost și în turului campionatului, când am urcat pe loc promovabil. Trebuie să ne regăsim entuziasmul, așa cum a fost când am jucat împotriva celor de la Călărași, la baraj. În minutul 50 eram în 10 oameni și am câștigat cu 4-1, simțeam că putem bate pe oricine!”

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri