Sorin Strătilă prefațează disputa de la Baia Mare: ”Ne simțim în formă bună!”

/media/stiri/0/3/78/big/sorin-stratila-prefateaza-disputa-de-la-baia-mare-ne-simtim-in-forma-buna.jpg

Utiștii au savurat rapid prima victorie oficială a anului. Roș-albii au învins sâmbătă pe FC Brașov, iar succesul are greutate dublă: pe lângă că arădenii au urcat un loc în clasament, în ciuda problemelor cu care s-au confruntat în iarnă, ”Steagul” a arătat că reprezintă una din cele mai tari echipe ale seriei.

”O victorie importantă și meritată”, analizează mijlocașul Sorin Strătilă. ”Meciul l-am dominat din start, ne-am făcut viață mai grea după eliminarea lui Hlistei și după ratarea mea. Până la urmă, e bine că a ieșit așa și am câștigat acest prim meci al anului. Ne simțim bine, cred că scorul era mai mare dacă rămâneam unsprezece la unsprezece”, a continuat fotbalistul care a oferit o nouă pasă de gol, centrare excelentă în primul minut al actului secund, pe care Dennis Man a fructificat-o cu golul de 3-0.

Tabăra arădeană e acum în plină pregătire a meciului de la Baia Mare. Cei din ”Dealul Florilor” au făcut o serie de achiziții peste iarnă, în frunte cu consacrații Vasilache, E. Dică ori Daminuță, însă n-au putut evita înfrângerea în fieful Târgoviștei, runda trecută. Strătilă anticipează ”un meci destul de greu. Întâlnim o echipă bună, iar faptul că au pierdut săptămâna trecută îi va face să joace cu ambiție mai mare. În tur, la noi acasă, au făcut un meci bun. Baia Mare e echipă care pasează, știe jocul și are jucători de valoare. Dar va fi greu și pentru ei, nu doar pentru noi. Suntem în formă bună și venim după o victorie foarte importantă!”

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 21-04-2018,    Meciul urmator

VS

21-04-2018 11:00

Stadion: ”Minerul” Motru

Parteneri