Sorin Strătilă: ”Vedeam Sepsi în primele echipe, dar încă nu și-a găsit cadența”

/media/stiri/0/3/369/big/stratila1.jpg

Trupa arădeană se pregătește să revină în arenă pentru etapa a X-a a ligii secunde, care o regăsește pe arena nou-promovatei Sepsi Sfântu Gheorghe. Gruparea din județul Covasna ocupă locul 8 și și-a creat reputația de echipă redutabilă.

Sorin Strătilă, autorul golului care a adus trei puncte în contul UTA-ei în ultima etapă, anunță un duel echilibrat. ”Întâlnim o echipă bună, cu un buget foarte mare, cum au doar primele cluburi din prima ligă. Acasă au un entuziasm mare, având în spate un public de 2000-2500 de oameni, acum poate vor fi și mai mulți”, spune mijlocașul roș-albilor, care e de părere că UTA poate să vină acasă cu un rezultat pozitiv: ”Îi vedeam pe cei de la Sepsi în primele patru, dar încă nu își găsesc cadența”.

”SS-ul” îi cunoaște destul de bine pe adversarii Bătrânei Doamne, care domiciliază aproape de Brașovul natal al fotbalistului arădenilor: ”Cu Damian și cu Burlacu am fost coleg la Brașov la juniori, plus că mai sunt și niște băieți care au jucat la Tărlungeni anul trecut”.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 21-04-2018,    Meciul urmator

VS

21-04-2018 11:00

Stadion: ”Minerul” Motru

Parteneri