Sub ochii lui Laurențiu Roșu: UTA II – Cermei 0-0

/media/stiri/0/3/421/big/IMG_1534.jpg

Calculele hârtiei indicau formația din Cermei drept favorită în derby-ul arădean cu UTA II, care a contat pentru etapa a X-a din ”C4”. Motivați, poate, și de afirmația lui Laurențiu Roșu, care și-a anunțat ieri prezența la meci, tinerii roș-albi au făcut un meci bun și au fost aproape de a doua victorie stagională. Antrenorul primei echipe a ajuns la Șiria, urmărind meciul alături de Cristi Todea, Nacho Martinez și directorul Codru Grădinariu.

Pe un teren greu, meciul a avut ritm rapid și, în general, fiecare minge a fost jucată cu ardoare de ambele echipe. Plusul de maturitate al vizitatorilor, în rândurile cărora s-au regăsit mai mulți ex-utiști, s-a făcut simțit mai ales la ocaziile lui Bulza și Cotoc, din partea a doua. Trupa lui Mircea Aslău a terminat meciul cu un om în minus, Diarra fiind eliminat când mai erau 20 de minute.

Însă cele mai mari oportunități le-au avut băieții lui Cristi Păcurar și Dan Oprescu, în primul act, cu Vlad și Covaci printre protagoniști. Ratarea meciului a fost a lui Michel Vlad, spre sfârșitul întâlnirii: fotbalistul aflat în circuitul primei echipe a finalizat cu șut trecut milimetric peste vinclu o acțiune închegată, la care experimentatul Rusu era bătut.

”Jocul nostru e în creștere, eu zic că am făcut un joc mai bun decât adversarii, am avut și mai multe ocazii clare de poartă, din păcate am păcătuit la finalizare”, a menționat Dan Oprescu.

Etapa viitoare, UTA II merge la Alba Iulia, pentru duelul cu renăscuta Unirea.

 UTA II: Mara – Costin, Wild, Celea, Copaci – Stahl, Dobrean, Gîrbiță, Ungurianu – Covaci, Vlad. Au mai jucat: Ghergar, Coadă, Ignea.

Cermei: Rusu – Popa, Petrache, Calvin, Suslak – Coșa, Cotoc, Diarra, Aldan – Bulza, Sălăjan. Au mai jucat: Vereș, Morar, Brândușe.

Arbitri: Zoltan Szekely jr – Gheorghe Tarba, Cristian Mureșan (toți Baia Mare). Observatori:  Vasile Rad (Arad), Dan Miholcea (Bocșa).

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri