Todea: ”Dorim să demonstrăm că putem mai mult!”

/media/stiri/0/3/112/big/todea_gradinariu_curtuius.jpg

A trecut mai bine de o lună de la ultima întâlnire a UTA-ei cu suporterii ei în Aradul Nou! Ce s-a întâmplat de atunci, din 27 februarie? După ce roș-albii au învings Brașovul, în primul meci oficial din 2016, s-au înclinat în deplasările de la Baia Mare și Târgoviște, au câștigat la Reșița și Pîncota, iar alte șase puncte au intrat în cont ca urmare a victoriilor la ”masa verde” cu retrasele FC Caransebeș și FC Bihor. Cu o etapă înaintea sfârșitului sezonului regulat, echipa arădeană are obiectivul atins și se pregătește de play-off.

Mâine dimineață, UTA e față în față cu Unirea Tărlungeni și are obiectivul declarat de a lua încă trei puncte, pentru o zestre cât mai bună în play-off. Utiștii au transmis că, având încă în memorie dificilul meci din tur, au garda ridicată. Însă toate gândurile sunt îndreptate spre ce începe săptămâna viitoare.

”În vestiar există un obiectiv care freamătă, vrem să-l îndeplinim după etapa cu Tărlungeni. Atunci, în play-off, vom dori să demonstrăm că putem și mai mult. Ne pregătim să întâlnim cele mai bune echipe din serie, am avut rezultate destul de slabe în timpul campionatului contra lor, ne dorim să facem meciuri cât mai bune acum în compania lor”, a mărturisit antrenorul secund Cristi Todea.

UTA – Unirea Tărlungeni (în tur 2-2) începe la ora 11,00. Vă așteptăm la meci, iar fanilor aflați la distanță de echipă le oferim, ca de fiecare dată, cele mai importante evenimente în format livetext aici, pe site-ul oficial, dar și pe pagina noastră de facebook, la adresa facebook.com/uta1945arad.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri