Ultima etapă din aventura Elite

/media/stiri/0/4/564/big/IMG_7744.jpg

* Elite U19 / CSS Slatina - UTA 2-1 (1-0)

UTA a încheiat în deplasare sezonul din Elite U19, gazde fiind CSS Slatina. Juniorii îndrumați de Adi Ungur au dominat prima repriză, însă cei care au marcat au fost oltenii, din penalti. Nistor a ratat egalarea când a scăpat singur cu portarul și UTA a intrat în deficit la pauză, 1-0. La cinci minute după reluare Mohaci egalează, iar utiștii își continuă dominarea. A fost nevoie doar de o neatenție și la o centrare în careu gazdele preiau conducerea. Juniorii arădeni s-au zbătut pentru egalare, dar cu greu s-au putut apropia de poarta adversă. Cu toate astea, Haloș a marcat în minutul 87, dar reușita a fost anulată de central, scorul final fiind 2-1 pentru gazde.

UTA: Opric - Haloș, Cocriș, Pașcu, Mohaci, Vulturar, Rădulescu, Truță, Petcuț, Răzban, Nistor.
Au mai jucat: Maxim, Onișor.
Au marcat: Mohaci (50).

Au mers mai departe în semifinale Viitorul Constanța, U Craiova, U Cluj și Dinamo.

* Elite U17 / Ştiinţa U Craiova - UTA 4-2 (3-1)

Trupa lui Aslău și Petcuț au avut parte de o deplasare grea la ocupanta locului 4 din Seria de Vest a Ligii Elitelor U17, Știinţa U Craiova. Gazdele au reușit în prima repriză să marcheze de trei ori, o dată din penalti. UTA a irosit bune ocazii de gol, reușind totuși să fructifice o dată prin Merca, în minutul 35. Repriza a doua a fost mult mai bună, dar lipsa de concentrare din fața porții și bara în două ocazii i-a salvat pe craioveni. Scorul final a fost de 4-2, golul doi al UTA-ei fiind marcat de Maier cu trei minute înainte de final.

UTA: Măcean - Nădăban, Găină, Miclea, Cleuță - Turc, Merca, Mercioiu, C. Moldovan, Gădărici - Aslău
Au mai jucat: Manea, Uzum, Căciulă, Maier, Irimia
Au marcat: Merca (35), Maier (87)

În semifinale s-au calificat FCSB, Banatul Timișoara, Csikszereda Miercurea Ciuc și Viitorul Constanța.

* Liga a 4-a / UTA II - CS Podgoria Pîncota 0 - 0

UTA II a primit pe ICRTI vizita pîncotanilor de la CS Podgoria. Juniorii lui Sandu Gaica au scos o remiză cu ocupanta locului 9, scor 0-0. Pentru partida următoare UTA II se va deplasa la Șimand, pentru întâlnirea cu Șoimii.

UTA II: Zamfir - Tambor, Pătlăgică, Salka, I. Gavrilă, Sfîrlea, A. Gavrilă, Ursoi, Duma, Oroian, Jula.
Au mai jucat: Sterciuc, Andrieș.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri