Ultima reprezentație a anului pe ”Otto Greffner”. Cristi Todea vrea să le ofere un cadou suporterilor

/media/stiri/0/4/8/big/todea.jpg

Prima etapă a returului ligii secunde regăsește UTA în postura de gazdă pentru Chindia Târgoviște. Dâmbovițenii, locul 3 în clasament și adversari redutabili pentru roș-albi de-a lungul ultimilor doi ani, descind pe arena ”Otto Greffner” duminică dimineață.

”Este ultimul meci pe teren propriu pe care îl disputăm în 2017 și ne dorim să facem un meci bun, un cadou frumos celor apropiați nouă și suporterilor, cărora vreau să le mulțumesc că ne-au fost alături în momentele grele prin care am trecut. De multe ori ne-am întrebat cât ne vor fi alături, dar ei s-au comportat foarte bine, merită un cadou la acest ultim joc pe teren propriu”, a punctat Cristian Todea.

UTA a învins Târgoviștea cu 1-0 în runda inaugurală a stagiunii, Marius Curtuiuș înscria golul victoriei pe finalul meciului ce s-a disputat pe 5 august. De-atunci însă, team-ul lui Nicolae Croitoru a mai pierdut o singură dată, 1-2 pe terenul Luceafărului Oradea, la începutul lunii septembrie, în etapa a VI-a.

”Întâlnim o echipă bună, care vine după o serie foarte bună de rezultate pozitive. Anul acesta am învins-o la ea acasă, i-am mai învins la Arad, iar sezonul trecut a fost un meci frumos, deși nu mai era miză. Chindia are un nucleu competitiv, a fost tot timpul o echipă importantă a ligii secunde. Vin după o săptămână încărcată pentru ei, cu trei deplasări lungi și grele, cu siguranță va exista o stare de oboseală în picioarele lor, e important ca noi să profităm de acest lucru”, a remarcat Todea.

UTA - Chindia e programat pe 3 noiembrie, de la 11:30. Arădenii nu-i au la dispoziție pe Mevlan Adili și Bogdan Burlă, ambii suspendați, în vreme ce Alin Cârstocea s-a accidentat în meciul cu FC Argeș și e scos din circuit.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 20-10-2019,    Meciul urmator

VS

20-10-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri