Una caldă, alta rece, la Elite

/media/stiri/0/4/537/big/G67A9333.jpg

Juniorii mari, participanți în Elite U19 și U17, au primit astăzi, pe Motoru, vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

În primul meci, la U19, trupa lui Gaica și Ungur au reușit să câștige cu 3-1. Oaspeții au deschis repede scorul, în minutul 14. A fost o lovitură liberă de pe dreapta, iar talia superioară a adversarilor a făcut diferența. N-au trecut nici cinci minute și Nistor pătrunde în careul advers și este faultat. Penaltiul a fost transformat de Cocriș. Scorul la finalul primelor 45 de minute a fost 1-1.

În partea a doua UTA a început excelent, presiunea generată oferindu-le posibilitatea lui Nistor și Duma să marcheze din poziții de unu la unu cu portarul de la Miercurea Ciuc, însă doar lipsa de concentrare a făcut ca scorul să rămână egal. Jocul a prins ritm, semn că egalul nu mulțumea niciuna dintre echipe. Au fost situații de a marca de ambele părți, dar sorții i-au surâs UTA-ei. Proaspăt introdus în teren pe final, Borcea înscrie cu capul din centrarea perfectă a lui Truță. În prelungiri, Răzban face 3-1, cu un șut plasat din interiorul careului.

UTA U19: Opric - Haloș, Cocriș, Pascu, Mohaci, Truță, Gavrilă, Ursoi, Răzban, Duma (Borcea, '83), Nistor (B. Moldovan, '87).
Rezervă: Zamfir.
Au marcat: Cocriș ('20), Borcea ('88), Răzban ('90+2).


În al doilea meci, juniorii conduși de Mihai Petcuț au avut un început de partidă perfect. În minutul 11 Aslău trimite o pasă filtrantă, Cleuță scapă singur și deschide scorul. Harghitenii s-au trezit relativ repede, iar în minutul 25, după o lovitură liberă, egalează cu o lovitură de cap. Adversarii intensifică presiunea și reușesc să treacă de două ori prin defensiva adormită a UTA-ei, scorul la pauză fiind 1-3.

În a doua repriză partida s-a mai echilibrat, dar cei care au înscris au fost tot oaspeții, în minutele 79 și 80.

UTA U17: Manea - Palea, Găină, Căciulă, Turc, Cleuță, Mercioiu, Rotea, Merca, Aslău, Uzum.
Rezerve: Măcean, Gădărici, Maier, Irimia, Miclea, C. Moldovan, Pană.
A marcat: Cleuță.

Etapa viitoare, ambele echipe, U19 și U17, se deplasează la Cluj pentru întâlnirile accesibile cu Ardealul Cluj.

UTA II

Juniorii de la UTA II s-au deplasat la sfârșitul acestei săptămâni la Săvârșin pentru întâlnirea cu CS Cetate. Deși a aliniat un prim unsprezece fraged ca vârstă, UTA a practicat un joc frumos. Singurul gol al partidei fost marcat de către gazde în minutul 32.

UTA II: Zamfir - Tambor, Pătlăgică, Vidican, Puta, Onișor (Măgulean), Petcuț, Sterciuc, Sfîrlea, Andrieș, Jula.

UTA U15

Duminică, de la ora 17, pe terenul Șega, a avut loc ultima etapă din cadrul Ligii Elitelor U15. UTA a primit vizita celor din Simeria. Elevii lui Donca, Bogoșel și Țamboi au făcut spectacol, marcând nu mai puțin de opt ori. În prima repriză s-au regăsit pe lista marcatorilor Mihai, Borhan, Ciubăncan (de două ori) și Mare. În partea a doua toate aplauzele le-a luat Șerengău, autorul unui hattrick.

UTA U15: Brândă - Tod, Pele, Urdaș, Cohuț, Martin, Borhan, Ursu, Mare, Ciubăncan, Mihai.
Au mai jucat: Tirian - Boiț, Vale, Șerengău, Buzgău, Kiss, Deznan.
Au marcat: Mihai, Borhan, Ciubăncan, Mare, Șerengău.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri