Una caldă, alta rece pentru utiști în Elite

/media/stiri/0/4/373/big/IMG_4655.jpg

Juniorii U19 au reușit să câștige cu 5-0 în partida din deplasare contra celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Gazdele au început bine, dar paradele lui Creța au păstrat scorul egal. UTA s-a dezmorțit imediat, preluând frâiele partidei. În minutul 31 Obrad șutează din afara careului și face 0-1. Înainte de finalul primei părți același Obrad pasează pentru Nagy, care rămas singur cu portarul duce scorul la 0-2.

În partea a doua utiștii antrenați de Bogoșel, Petcuț și Țamboi au păstrat ritmul alert. În minutele 56 și 68 Nagy a realizat tripla cu două execuții din careu. În minutele de prelungire Sabău a urcat la un corner și a marcat cu latul pentru 0-5.

UTA U19: Creța - Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Pașcu, Morariu, Gruiescu, Obrad, Petcuț, Teodorovici, Nagy.
Au mai jucat: Debre, Lazăr, Popa, Răzban.

„A funcționat tot la noi astăzi. Îi felicităm pe băieți pentru cel mai bun joc din acest sezon. Din câte vedem echipele sunt echilibrate valoric, iar forma de moment face de multe ori diferența. Cu prestații ca cea de azi nu cred că vom avea probleme în a termina în prima parte a clasamentului“, a declarat la final Costel Bogoșel.

UTA U17 a pierdut în deplasare la Interstar Sibiu cu scorul de 5-0. Juniorii arădeni au întâlnit o echipă bună, cu un joc foarte legat. Presiunea mare pusă de adversari a dus la câteva greșeli individuale care în final au decis soarta partidei.

UTA U17: Manea - Pătlăgică, Maier, Găină, Căciulă, Turc, Merca, Aslău, Jula, C. Moldovan, Gădărici.
Au mai jucat: B. Moldovan, Miclea, Nădăban, Cleuță, Palea.
Rezerve: Irimia, Măcean.

„Este un rezultat care nu ne convine, dar au fost mult peste noi. Trebuie să ne trezim, să nu mai facem atâtea cadouri adversarilor. E o competiție foarte bună și sperăm să ne revenim cât mai repede și să adunăm puncte“, a declarat antrenorul Mircea Aslău.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri