Urmează Călărași. Laurențiu Roșu: ”Cel puțin la fel de greu ca la Juventus”

/media/stiri/0/3/676/big/codru_rosu.jpg

Trei victorii consecutive au readus echipa noastră pe locurile promovabile. UTA a indexat întâlnirea cu Olimpia, iar de-acum e conectată la deplasarea de la Dunărea Călărași.

Antrenorul Laurențiu Roșu anticpează un duel echilibrat, din care își dorește ca UTA să iasă învingătoare.  ”Întâlnim o echipă ce face pressing avansat, are momente când știe să se retragă. Cei de la Călărași le-au pus mari probleme și celor de la Juventus, au avut câteva ocazii clare de a egala, deși au pierdut au făcut meci mult mai bun decât Juventus. Apoi, cu Sepsi au jucat de la egal la egal. Echipa e bine închegată, cu jucători valoroși pentru liga a doua. Au avut rezultate foarte bune, trebuie să fim atenți la unii jucători care pot face diferența. Îmi doresc să câștigăm, chiar dacă va fi dificil. Va fi la fel de greu ca și la Juventus, trebuie să ne așteptăm la asta”, atrage atenția tehnicianul, indicându-i pe Avram, Kanda sau Danciu printre oamenii periculoși ai trupei lui Adrian Mihalcea.

Răcit și nevoit să iasă de pe teren în meciul cu Olimpia Satu Mare, Adrian Petre a rămas pe margine, dar se speră ca mâine să fie la antrenament.

Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei, a arătat programul echipei. Mâine, la ora 17:00, se pleacă din Arad cu destinație aeroportul Timișoara. Roș-albii urcă avion spre București la 19:15, iar noaptea o petrec la hotalul Mirage, din Snagov. Sâmbătă, Laurențiu Roșu și colaboratorii săi conduc un antrenament în incinta bazei sportive din Corbeanca și, după odihnă, se pleacă spre Călărași, cu autocarul. Arădenii înnoptează la hotelul Albatros.

Dunărea Călărași – UTA se dispută duminică, la 11:30.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri