UTA a câștigat Cupa României: ”Am reușit să facem lumea fericită!”

/media/stiri/0/3/191/big/uta_cupa_romaniei.jpg

Juniorii UTA-ei au primit Cupa României din mâna lui Răzvan Burleanu. Președintele FRF a fost acompaniat la Deva de foștii internaționali Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, ultimul având ocazia să-și reamintească un gol marcat în tricoul UTA-ei (ultima echipă din cariera sa) acum 12 ani tocmai pe terenul de la poalele cetății din orașul hunedorean.

Bucuria arădeană a fost mare, utiștii au sărbătorit câștigarea Cupei împreună cu galeria, apoi au exultat pentru încă două distincții: Sebastian Mara a fost premiat cu titlul de ”Cel mai bun portar”, în timp ce Dennis Man a fost desemnat ”Cel mai tehnic jucător”.

”Suntem fericiți, am intrat în posesia unui trofeu, un trofeu pe care copiii îl adaugă în CV-ul lor, un trofeu care poposește în vitrina clubului. Suntem foarte fericiți, mă bucur pentru acești copii care au înțeles și s-au mobilizat fantastic la toate etapele din Cupei României, au crescut de la meci la meci. Cred că am reușit să facem destul de multă lume fericită”, a declarat Dan Stupar, cel care conduce echipa de juniori Under 19 împreună cu Adrian Ungur.

”Raportul ocaziilor a fost clar în favoarea noastră, dar de multe ori, cum demonstrează fotbalul, am trăit periculos. În campionat acestă echipă ne-a învins de două ori. Mă bucur că am controlat în mare parte jocul, că am reușit să ne concentrăm până la final și să obținem această frumoasă victorie. Îi felicităm pe toți care au crezut în noi și care au venit alături de noi. Ne bucurăm că i-am făcut fericiți și că am adus cinste și onoare clubului arădean”, a încheiat Stupar.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri