UTA abordează meciul de la Mioveni cu gândul la încă trei puncte

/media/stiri/0/3/573/big/rosu.jpg

Începutul excelent de săptămână, cu victorie în fața Metalului, le-a adus moral bun băieților noștri, care au strâns rândurile pentru ciocnirea de la Mioveni. Meciul cu echipa piteșteană se dispută vineri, 10 martie, de la ora 18:00.

Laurențiu Roșu se vede nevoit să pregătească întâlnirea de la Mioveni fără Curtuiuș și Muntean, ambii scoși din circuit de varicelă, dar anunță că UTA vrea să lege succesul de luni. ”Am reușit să câștigăm ultimul meci, a fost foarte important pentru moral. Avem trei puncte și suntem foarte concentrați pe meciul de la Mioveni. Eu n-am fost niciodată acolo, dar am înțeles că suprafața de joc e destul de bună. Au jucători destul de periculoși, în frunte cu căpitanul Ayza, chiar dacă are 35 de ani. Mergem cu ideea de a câștiga cele trei puncte”, a transmis antrenorul principal al roș-albilor.

Pe lângă cei doi absenți menționați mai devreme, Polgar a suferit o ruptură musculară, iar Burlă a terminat mai repede antrenamentul de azi. Apărătorul a simțit durere la un deget la care se lovise în cantonamentul din Spania și era programat la o radiografie ce va indica dacă e sau nu fisură.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri