UTA, alături de Pizza 5 Colțuri

/media/stiri/0/4/542/big/G67A9474.jpg

Echipa UTA a participat astăzi la inaugurarea restaurantului Pizza 5 Colțuri din incinta Gemi Center. Jucătorii noștri, alături de zeci de arădeni, au ținut să treacă pragul restaurantului reamenajat într-un stil modern, cu bun gust.

Au putut savura, într-o atmosferă caldă și primitoare, ceea ce în Arad a devenit o tradiție de peste 20 de ani, o Pizza 5 Colțuri. De asemenea, utiștii au stat la dispoziția celor prezenți, oferind cu drag autografe.

Un motiv în plus de sărbătoare a fost și aniversarea zilei de naștere a antrenorului Ionuț Popa și a jucătorului Bodo Kanda. Partenerii noștri au ținut să-i ofere mijlocașului utist un tort, moment în care colegii de echipă și toți cei prezenți i-au cântat „La Mulți Ani!“.

„Pizza 5 Colțuri e alături de noi de foarte mulți ani, îi mulțumim doamnei Elena Bodri și familiei că suntem împreună de atâta timp. Creștem împreună și le urăm prietenilor noștri de la Pizza 5 Colțuri să se dezvolte la fel de frumos ca și până acum“, transmite Codru Grădinariu, director general UTA.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri